Mengecek Sisa Fair Use Packet Telkomsel Flash Unlimited Bulanan dengan Modem Huawei E220

Mengecek Sisa Fair Use Packet Telkomsel Flash Unlimited Bulanan adalah satu cara terbaik untuk penghematan pengguanaan Quota, apalagi jika kita ingin berhemat dan selalu dalam range Quota dan kecepatan yang diperoleh bagus.

Caranya adalah dengan menggunakan perintah
UL
< spasi > INFO

dan mengirimkannya ke 3636 dari kartu Telkomsel Flash anda.

Jika menggunakan Modem tentunya lebih mudah lagi.
1. Buka Software Modem yang terkait SMS / Message

Sisa Fair Use, Packet Telkomsel Flash, Unlimited Bulanan, SMS Modem Huawei E220
2. New Message and Send
Sisa Fair Use, Packet Telkomsel Flash, Unlimited Bulanan, SMS Modem Huawei E220
3. View
Sisa Fair Use, Packet Telkomsel Flash, Unlimited Bulanan, SMS Modem Huawei E220

Sisa Fair Use, Packet Telkomsel Flash, Unlimited Bulanan, SMS Modem Huawei E220

Komentar FB


Probably Related Article



8 comments:

yuda said...
November 22, 2009 at 6:59 PM

diambil ya awardnya . . .

hehehe...

Rackmount LCD said...
November 26, 2009 at 3:28 AM

I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.

Sismadi said...
November 27, 2009 at 11:34 PM

Nice to share bro...

leave ur comment when u visit to my blog.

Interest programming C++, PHP or Java(later)? just visit All About Programming, read and leave comment...
Wannabe learn about blog, blogger visit me in Let Go Blogs

dhan said...
June 15, 2010 at 9:53 PM

kalo buat provider lain bisa ga?

SMS gateway said...
July 24, 2010 at 7:16 AM

Oh.. bisa lewat SMS toh.. thanks ya tips nya .. Gimana pake Flash buat inet memuaskan gak? Saya lagi nyari2 kartu juga nih buat modem.. :p

xander said...
August 26, 2010 at 10:38 PM

pak saya mau tanya kalau dicompare
Flash sama I-sat M2 mana yang lebih baik

thanks

websites long island said...
March 20, 2012 at 12:17 AM

I am sure that the visitors who visit this site will also be enjoying reading the posts. Waiting for new posts from you to be posted in this site. Once again you have proved your excellency and efficiency in this blog.

the money site said...
January 18, 2013 at 3:54 AM

Flash Unlimited Bulanan adalah satu cara terbaik untuk penghematan pengguanaan Quota, apalagi jika kita ingin berhemat dan selalu dalam range Quota dan kecepatan yang diperoleh bagus.

Related Posts by Categories



Widget by